24.1.08

Dos años de blog

Yo sabia que seria duro, la muerte de un familiar siempre , lo es, pero la realidad suporo todo lo que yo habia imaginado. Durante la misa no hacia mas que ver gente entrar creo que es la primera vez que vi la iglesia tan llena de gente. Pero ya han pasado unos dias, y poco a poco todo vuelve a la normalidad pero costara aceptar que ya no esta.
Hoy he caido en la cuenta que mi blog ya a cumplido dos años, y desde aqui quiero agradecer a todos los que leen lo que escribo y a todas aquellas persones que alguna vez han dejado sus comentarios y opiniones se agradece.

5 Comments:

Blogger Fini Calviño said...

FELICIDADES!!!

21:00  
Blogger arcademonio said...

...felicidades amor...si alguna vez estas triste solo tienes que mirar la luna...allí siempre encontrarás mi cariño...te regalaré cuentos cada noche y eternos abrazos...infinitos besos de bolsillo

11:35  
Blogger claradriel said...

Avant...

18:50  
Anonymous Anónimo said...

Em va agrdar poder veure't al carnaval...
Em sap greu que la mort t'hagi tocat de tant aprop, però a vegades aquests cops de la vida ens ajuden a creixer i a apreciar la vida. Així que no deixis escapar i un sol instant de la vida que tens per endevant...
Felicitats per aquests dos anys de blog...


fins aviat

11:37  
Anonymous Anónimo said...

Tenia moltes ganes d'enviar una petita paraula per dir gràcies pels punts fantàstic que està escrivint en aquest lloc. El meu temps de recerca d'Internet té al final ha honrat amb idees molt bones per a l'intercanvi amb els meus amics. I 'd expressar que molts dels visitants del lloc que ens són realment molt dotat que hi ha en una comunitat notable amb persones precioses amb tants punts útils. Em sento molt afortunat d'haver utilitzat la seva pàgina web i esperem que els moments més divertits que moltes de llegir aquí. Moltes gràcies de nou per un munt de coses.

14:32  

Publicar un comentario

<< Home